Zaposlenje

Imamo zadovoljstvo raditi za poduzetne, nezavisne, uspješne klijente koji znaju svoj posao. Mala pomoć da oni ostvare svoje ciljeve, je razlog zbog kojeg postojimo. Informacija je uvijek bila čuvana i puno vrijedila i potpuno svjesni toga brižno odabiremo stručne i pouzdane kadrove i našim klijentima isporučujemo trenutno najbolja moguća rješenja. Ascom je puno više od pukog prodavca IT-opreme. Našim klijentima nudimo široku lepezu roba i usluga „upakovanu“ u RJEŠENJA kako bi se oni mogli rasterećeno posvetiti svom poslu.

Za ovo nam trebaju stručni i pouzdani kadrovi spremni na kontinuirano učenje kako bi ostali u korak sa trendovima. Razumijemo da se to sve ne može vidjeti iz jednog CV-a, ali eto, to je uobičajeni prvi korak.

Ako se u ASCOM-u vidite kao: Programer PHP, HTML, JS ili spremnost na promjenu alata, kao Ekonomista za prodaju i podršku poslovnog softvera, Prodavač putem interneta, Prodavač u maloprodaji i terenski komercijalista ili Napredniji serviser računara / NW-administor javite se da se bolje upoznamo.

Pokušavamo promijeniti način na koji stvari funkcionišu, otkloniti dogme, optimizirati...

Vjerujemo da se sve može unaprijediti kreativnošću i predanim radom. Brojni kupci koji su nam ukazali povjerenje to potvrđuju. 


Pridružite nam se!