ASCOM d.o.o. je u svoju ponudu uvrstio različite vrste software-a koji nalaze svoju primjenu u savremenom poslovanju.


Program za obračun učinaka u tekstilnoj industriji, industriji obuće, metalnoj kao i svim industrijama gdje su specificirana komadna vremena izrade koji je baziran je na radnom nalogu, a za koji su razvijeni dokumenti radna lista, operacijski list i sl.

Čitaj dalje

Nudimo Vam najam novih kopir aparata, sa mjesečnim fakturisanjem na osnovu broja ispisanih stranica. Oba uređaja imaju funkciju kopiranja printanja i skeniranja Troškovi odražavanja i nabavka tonera su naša obaveza. Izlazimo na teren u roku 24h ili dobijate zamjenski uređaj dok je taj na popravci. Cijena najma je 120,00KM + PDV na bazi 5000 stranica. (fakturišemo taj iznos bez obzira da li je dostignuta osnovna quota od 5000 stranica) Ukoliko isprintate više od predviđene quote, to se fakturiše po cijeni 0,02KM po ispisu.

Čitaj dalje

U ovom segmentu naše ponude možete pronaći sve vrste profesionalne logopedske (medicinske) opreme. Od slušalica, mikrofona, pa do ekvalizera.

Čitaj dalje

Poštovani kupci, Konačno nešto konkretno o fiskalnim uređajima i njihovim cijenama, o onome što je mnogima najinteresantnije. Pred Vama je široka paleta fiskalnih uređaja koji su dobili certifikat i među kojima svako može pronaći ono što zadovoljava njegove potrebe. Mi Vam stojimo na raspolaganju kao prodavci, ovlašteni serviseri i naravno Vaši savjetnici pri odabiru najoptimalnijeg uređaja. Vaš ASCOM team

Čitaj dalje

Dugogodišnje iskustvo i razvoj tržišta kojeg diktiraju Microsoft, Google, masovna upotreba interneta, smartphone i tablet tehnologija i sl., inicirali su pojavu modernog poslovno informacionog software-a. S tim u vezi, ASCOM d.o.o. vam predstavlja e-Line Cloud

Čitaj dalje

Da bi Vaše stranice izgledale kako je planirano, nezavisno od browsera ili uređaja koji koristite, povjerite nama izradu vaše web stranice i postanite još jedan u nizu zadovoljnih klijenata.

Čitaj dalje

ASCOM d.o.o. radi programska rješenja za specifične potrebe svojih klijenata.

Čitaj dalje